page_banner

Babagan awake dhewe

One time two cartridges high-speed filling system from Germany
Automatic sealant mixing system

Pambuka perusahaan

Shanghai Siway Building Material Co., Ltd. Founded in 2005, Siway sealant iku salah siji saka ndhuwur sepuluh silikon perusahaan produksi sealant struktural China, peringkat kapitu.We are a perusahaan Advertisement gedhe kang fokus ing construction tembok sandiworo, produk hiasan riset lan pangembangan.Kaping pirang-pirang ing industri entuk "merek pilihan pisanan pangguna", "pasar kinerja paling apik" pakurmatan.
Perusahaan kasebut duwe 12 jalur produksi otomatisasi utama China.Kanthi area pabrik luwih saka 220.000 meter persegi, Siway minangka salah sawijining produsen silikon sealant paling gedhe ing China, kapasitas produksi taunan 20000 ton.

Produk utama yaiku sealant silikon struktural, sealant silikon netral, sealant silikon tahan cuaca, sealant silikon watu, sealant silikon kaca isolasi rong komponen, sealant kaca isolasi poliuretan, adesif watu epoksi sing cepet garing, busa PU lan bahan bangunan liyane, sing kualitas wis tekan. tingkat majeng.
Siway ngasilake baris lengkap siji bagean lan rong bagean silikon sealant kalebu, silikon sealant struktural, weatherproofing silikon sealant, geni-nolak sealant, lan silikon sealant kanggo jendhela etc.

Kabeh produk kasebut tundhuk karo Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001 lan Sistem Manajemen Lingkungan ISO 14001, lan uga cocog karo standar nasional China lan standar ASTM.
Company wis wolung seri utama lan luwih saka 30 varieties saka produk, produksi "Siway" seri produk sing digunakake digunakake ing bangunan, mobil, mesin, electronics, electrical Perkakas, kayata solar photovoltaic industri, ora mung menang reputasi apik ing domestik, nanging uga diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan wilayah liyane.

Siway nduweni akeh peralatan eksperimen sing regane luwih saka 20.000.000 RMB ing pusat teknis, kayata sistem uji bobot gulung sing digawe dening Instron, mesin tegangan suhu dhuwur sing digawe dening Shimazu, mesin tegangan bahan universal sing digawe dening Zwick, mesin tegangan mikrokomputer, TD + GCMS lan LC digawe dening Agilent, GC digawe dening Agilent, DSC digawe dening Mettler, IR digawe dening Brook, dhuwur-kacepetan centrifuge digawe dening FlackTek, UV aging kamar test lan Xe tuwa test chamber digawe dening Q-Lab, termal konduktivitas alat ukur digawe dening CTI, weather resistance kamar test lan ing.Minangka pusat teknis Zhijiang nduweni peralatan eksperimen sing paling apik lan kabeh jinis peralatan eksperimen simulasi, Zhijiang bisa nindakake tes lengkap sealant, kalebu test resistance impact, test property mechanical, mundhut saka test property mechanical, test resistance lemes mechanical, test resistance tuwa lan liya-liyane. ing.Nggunakake TD + GCMS lan LC, Zhijiang bisa nguji VOC saka sealant lan spesimen sealant kanggo nyukupi kabutuhan adat.

Shanghai Siway Building Material Co., Limited tansah nyedhiyakake produk sing paling apik, layanan sing paling apik lan reputasi sing paling apik, lan kita gelem dadi mitra jangka panjang sing paling dipercaya.Kita bareng karo sampeyan kekuwatan sealant.Hubungi kita kanggo aplikasi kanggo milih sealant becik.

107 glue production line
production-facility
production-facility

sajarah

  • -2005-

    Shanghai Siway Building Material Co., Ltd iki nyiyapake Siway sealant digunakake ing engineering Transparan silikon struktural adhesive ngruwat (neutral) kasil dikembangaké, liwat standar nasional.

  • -2006-

    Lulus sertifikasi ISO9001: Sertifikasi Sistem Mutu 2000 lan Sertifikasi Lingkungan ISO14000;Produk anyar Siway epoxy stone adhesive kasil dikembangake lan dilebokake ing produksi Fire Resistant Silicone Sealant sing dikembangake, produk proteksi geni nambahake varietas anyar produk Siway liwat sertifikasi CE.

  • -2007-

    Produk liwat testing pusat testing tembok Hong Kong, testing qualified Basis produksi sealant madegé kapindho.

  • -2008-

    Shanghai merek dagang misuwur "Siway" produk merek wis dianugerahi;Menang judhul "perusahaan teknologi tinggi kunci.

  • -2014-

    Perusahaan liwat pangenalan CNAS, Siway silikon struktural sealant Shanghai ilmu lan teknologi penghargaan kemajuan.

  • -2016-

    New resik ijo cerdas terus produksi otomatis baris kasil dikembangaké lan sijine menyang operasi, tampilan "kawicaksanan digawe ing China".