page_banner

produk

Temokake miturut jinis proyek

  • SV 999 Structural Glazing Silicone Sealant

    SV 999 Struktural Glazing Silicone Sealant

    SV - 999 silikon sealant struktural punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo kaca tembok langsir, aluminium tembok langsir, kaca Atap gendheng lan logam struktural engineering perakitan struktural silikon sealant.Tampilake sifat fisik sing efektif lan kinerja ikatan

  • SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM iku siji-komponen, jinis ekonomi lan kinerja apik Polyurethane umpluk.Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SV628 Acetic Silicone sealant for Window and Door

    SV628 Acetic Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Iku siji-komponen, Kelembapan ngobati asetat silikon sealant.Cepet nambani kanggo mbentuk karet silikon sing fleksibel, anti banyu lan tahan cuaca.

  • SV119 fireproof silicone sealant

    SV119 sealant silikon tahan geni

    Jeneng produk SV119 sealant silikon tahan geni
    Kategori Kimia Elastomer Sealant Kab
    Kategori Bebaya Ora ditrapake
    Produsen / Supplier Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.
    alamat No. 1, Puhui Road, Songjiang Dist, Shanghai, China
  • SV High performance mildew silicone sealant

    SV High kinerja mildew silikon sealant

    Siway dhuwur-kinerja mildew silikon sealant punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo hiasan ing perlu kanggo nyedhiyani kinerja anti-mildew apik saka wusana dirancang dening produk lingkungan.Prodhuk iki bisa gampang extruded ing kahanan suhu sudhut, gumantung ing Kelembapan ing udhara kanggo ngobati menyang banget, karet silikon elastis awet, lan paling saka bahan bangunan ing cilik tanpa primer bisa gawé unggul saka bondability.

  • Silicone Sealant for solar photovoltaic assembled parts

    Silicone Sealant kanggo solar photovoltaic nglumpuk bagean

    Pengumpulan pigura modul PV lan potongan laminated kudu disambungake kanthi rapet lan andal kanthi fungsi sealing sing apik marang karat cairan lan gas.

    Kothak Junction lan piring mburi kudu duwe adhesi sing apik lan ora bakal ilang sanajan ana stres sajrone wektu sing suwe.

    709 dirancang kanggo ikatan pigura aluminium modul PV solar lan kothak prapatan.Produk iki, diobati netral, nduweni adhesi sing apik, tahan tuwa banget, lan bisa nyegah penetrasi gas lan cairan kanthi efektif.

  • SV-800 General purpose MS sealant

    SV-800 Tujuan umum MS sealant

    Tujuan umum lan modulus kurang MSALL sealant punika kualitas dhuwur, komponen siji, Paintable, anti-polusi netral dipunéwahi sealant adhedhasar silane-dimodifikasi polimer polimer.Produk kasebut ora ngemot pelarut, ora ana polusi lingkungan, dene sebagian besar bahan bangunan, tanpa primer, bisa ngasilake adhesi sing unggul.

  • SV628 Acetic Silicone sealant for Window and Door

    SV628 Acetic Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    SV628 minangka sealant silikon obat acetoxy kanggo aplikasi tujuan umum.Iki nyedhiyakake ikatan sing fleksibel lan ora bakal atos utawa retak.Iki minangka sealant kinerja dhuwur, kanthi kemampuan gerakan +-25% nalika ditrapake kanthi bener.Nawakake daya tahan jangka panjang ing macem-macem aplikasi sealing utawa glazing umum ing kaca, aluminium, permukaan sing dicet, keramik, fiberglass, lan kayu sing ora lengo.

  • SV-312 Polyurethane Sealant for Windshield Glazing

    SV-312 Polyurethane Sealant kanggo kaca ngarep

    SV312 PU Sealant minangka produk poliuretan siji komponen sing diformulasikan dening Siway Building Material Co.,LTD.Iku ditanggepi karo Kelembapan ing udhara kanggo mbentuk jenis elastomer karo kekuatan dhuwur, tuwa, getaran, kurang lan resistance korosif.PU Sealant digunakake kanggo nggabungake kaca ngarep, mburi lan sisih sisih mobil lan uga bisa njaga keseimbangane ing antarane kaca lan cat ing sisih ngisor.Biasane kita kudu nggunakake bedhil sealant kanggo pencet metu nalika shaped ing baris utawa ing manik.

  • Fireproof Polyurethane Foam

    Busa Polyurethane Tahan Api

    SIWAY FR PU FOAM minangka busa serbaguna, ngisi lan insulasi sing nggawa standar DIN4102.iku kaleksanane geni retardancy (B2).Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SV-8800 Silicone Sealant for Insulating Glass

    SV-8800 Silicone Sealant kanggo Insulating Kaca

    SV-8800 minangka rong komponen, modulus dhuwur;sealant silikon curing netral sing dikembangake khusus kanggo perakitan unit kaca terisolasi kinerja dhuwur minangka bahan penyegel sekunder.

  • SV-900 Industrial MS polymer adhesive sealant

    SV-900 Industrial MS polimer adhesive sealant

    Iku salah siji komponèn, sepisanan kurang, bisa dicet, sealant gabungan kualitas dhuwur adhedhasar teknologi polimer MS, becik kanggo kabeh sealing lan boding ing kabeh bahan.Iki minangka produk perlindungan lingkungan sing bebas pelarut.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2