page_banner

produk

SV High kinerja mildew silikon sealant

Katrangan singkat:

Siway dhuwur-kinerja mildew silikon sealant punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo hiasan ing perlu kanggo nyedhiyani kinerja anti-mildew apik saka wusana dirancang dening produk lingkungan.Prodhuk iki bisa gampang extruded ing kahanan suhu sudhut, gumantung ing Kelembapan ing udhara kanggo ngobati menyang banget, karet silikon elastis awet, lan paling saka bahan bangunan ing cilik tanpa sepisanan bisa gawé unggul saka bondability.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

4

FITUR

-gampang operate, sampeyan bisa tansah nggunakake metu;

- Curing Neutral, cocok kanggo paling bahan bangunan tanpa efek salabetipun utawa karat;

- Adhesion sing apik banget: ora ana sepisanan, kanthi akeh bahan bangunan kanggo mbentuk pasukan kohesif sing kuat;

- resistance cuaca banget lan kinerja tuwa;

- kemampuan anti-mildew jangka panjang banget;

- Kinerja lingkungan sing apik.

WARNA

SVmildewis kasedhiya ing ireng, abu-abu, putih lan werna khusus liyane.

KEMASAN

300ml ing kartrid * 24 saben kothak, 590ml ing sosis * 20 saben kothak

Panggunaan dhasar

Siway netral kinerja dhuwur anti-mildew silikon sealant bisa digunakake digunakake ing macem-macem lingkungan asor dhuwur, antarmuka saka segel anti banyu lan Isi lan ing, kayata lemari, basin, jamban, padusan, etc., lan liyane. mbutuhake efek Mouldy jangka panjang saka dekorasi acara kasebut.

Lembar data teknis

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

Standar tes Tes proyek Unit nilai
Sadurunge ngobati--25 ℃, 50% RH
GB13477 Aliran, sagging utawa aliran vertikal mm 0
GB13477 wektu pangatusan lumahing (25 ℃, 50% RH) min 60
GB13477 Ekstrusi (ml/min) 355
Kacepetan ngobati sealant lan wektu operasi bakal beda karo suhu lan suhu sing beda-beda, suhu dhuwur lan kelembapan sing dhuwur bisa nggawe kacepetan ngobati sealant luwih cepet, suhu rada kurang lan asor luwih alon.21 dina sawise ngruwat--25 ℃, 50% RH
GB13477 Kekuatan tarik pamungkas Mpa 0.9
GB13477 Kapabilitas gerakan % 12.5
  Kelas mildew 0 kelas 0 kelas

Informasi produk

CURE WAKTU

Minangka kapapar udhara, SVmildew wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

SPESIFIKASI

SVmildewis dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

Panyimpenan lan urip rak

Jamur SV kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

CARA nggunakake

Preparation lumahing

Ngresiki kabeh joints mbusak kabeh prakara asing lan rereged kayata lenga, pelumas, bledug, banyu, Frost, sealant lawas, rereget lumahing, utawa senyawa glazing lan lapisan protèktif.

Metode Aplikasi

Topeng wilayah sing cedhak karo sendi kanggo njamin garis sealant sing rapi.Aplikasi SVmildewin operasi terus nggunakake bedhil dispensing.Sadurunge kulit dibentuk, alat sealant kanthi tekanan entheng kanggo nyebarake sealant ing permukaan sendi.Copot masking tape sanalika manik wis tooled.

PELAYANAN TEKNIS

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

INFORMASI KESELAMATAN

● SVmildewis produk kimia, ora bisa ditonton, ora implantasi menyang awak lan kudu katahan adoh saka anak.

● Karet silikon sing diobati bisa ditangani tanpa resiko kanggo kesehatan.

● Yen kontak sealant silikon uncured karo mata, mbilas sak tenane banyu lan golek perawatan medical yen iritasi tetep.

● Ngindhari paparan kulit sing suwe kanggo sealant silikon sing ora diobati.

● Ventilasi sing apik perlu kanggo papan kerja lan ngobati.

DISCLAIMER

Informasi sing diwenehake ing kene ditawakake kanthi apik lan dipercaya akurat.Nanging, amarga kahanan lan cara nggunakake produk kita ora bisa dikontrol, informasi iki ora bisa digunakake kanggo ngganti tes pelanggan kanggo mesthekake yen produk kita aman, efektif, lan marem kanggo aplikasi tartamtu.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita