page_banner

produk

SV119 sealant silikon tahan geni

Katrangan singkat:

Jeneng produk SV119 sealant silikon tahan geni
Kategori Kimia Elastomer Sealant Kab
Kategori Bebaya Ora ditrapake
Produsen / Supplier Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.
alamat No. 1, Puhui Road, Songjiang Dist, Shanghai, China

Detail Produk

Tag produk

Sealant silikon tahan api minangka sealant silikon siji-komponen, netral-ngobati sing nampilake kinerja sing unggul ing aplikasi ing ngendi bukaan sealing ing tembok lan lantai dibutuhake kanggo ngontrol panyebaran geni, asap, gas beracun, lan banyu sajrone kahanan geni.

FITUR

1. 100% silikon

2. Banget weatherproofing lan waterproofing

3. tingkat transmisi gas Low

4. Kanthi keluwih banget efisien

WARNA

ireng

KEMASAN

300ml ing kartrid * 24 saben kothak

Panggunaan dhasar

1. Bangunan geni lapisan disegel

2. Fasad bangunan

3. sambungan kabel

SIFAT KHAS

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

 

Standar tes

 

Tes proyek

 

Unit

 

nilai

Sadurunge ngobati--25 ℃, 50% RH
 

GB13477

 

kapadhetan

g/m³ 1.40±0.05
 

GB2793

 

Komponen non-volatile

 

%

 

99.5

 

GB13477

 

Aliran, sagging utawa aliran vertikal

 

mm

 

0

 

GB13477

wektu pangatusan lumahing (25 ℃, 50% RH)  

min

 

45-60

   

Kacepetan curing

 

mm / 24 jam

 

3

Kacepetan ngobati sealant lan wektu operasi bakal beda karo suhu lan suhu sing beda-beda, suhu dhuwur lan kelembapan sing dhuwur bisa nggawe kacepetan ngobati sealant luwih cepet, suhu rada kurang lan asor luwih alon.

14 dina sawise ngruwat--25 ℃, 50% RH

 

GB13477

 

Kekerasan Durometer

 

Pesisir A

 

22-28

 

GB13477

 

Kekuatan tarik pamungkas

 

Mpa

 

1.0

 

GB13477

 

elongation ing break

 

%

 

550

CURE WAKTU

Minangka kapapar udhara, SV119 wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

SPESIFIKASI

SV119 dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

  • Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

Panyimpenan lan urip rak

SV119 kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

CARA nggunakake

Preparation lumahing

Ngresiki kabeh joints mbusak kabeh prakara asing lan rereged kayata lenga, pelumas, bledug, banyu, Frost, sealant lawas, rereget lumahing, utawa senyawa glazing lan lapisan protèktif.

Metode Aplikasi

Topeng wilayah sing cedhak karo sendi kanggo njamin garis sealant sing rapi.Aplikasi SV119 ing operasi terus-terusan nggunakake bedhil dispensing.Sadurunge kulit dibentuk, alat sealant kanthi tekanan entheng kanggo nyebarake sealant ing permukaan sendi.Copot masking tape sanalika manik wis tooled.

PELAYANAN TEKNIS

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

INFORMASI KESELAMATAN

  • SV119 minangka produk kimia, ora bisa ditonton, ora ana implantasi ing awak lan kudu dijauhake saka bocah-bocah.
  • Karet silikon sing diobati bisa ditangani tanpa resiko kanggo kesehatan.
  • Yen sealant silikon sing ora diobati kena mata, mbilas nganggo banyu lan golek perawatan medis yen iritasi tetep.
  • Ngindhari paparan kulit sing dawa menyang sealant silikon sing ora diobati.
  • Ventilasi sing apik perlu kanggo papan kerja lan perawatan.

DISCLAIMER

Informasi sing diwenehake ing kene ditawakake kanthi apik lan dipercaya akurat.Nanging, amarga kahanan lan cara nggunakake produk kita ora bisa dikontrol, informasi iki ora bisa digunakake kanggo ngganti tes pelanggan kanggo mesthekake yen produk kita aman, efektif, lan marem kanggo aplikasi tartamtu.

Produsen

Shanghai Siway Curtain Material Co.Ltd

No.1 Puhui Road ,Songjiang Dist,Shanghai,CHINA Telp: +86 21 37682288

Fax: +86 21 37682288

E-mbakil :summer@curtaincn.com www.siwaycurtain.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita