page_banner

produk

Pawon & Bath

  • SV High performance mildew silicone sealant

    SV High kinerja mildew silikon sealant

    Siway dhuwur-kinerja mildew silikon sealant punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo hiasan ing perlu kanggo nyedhiyani kinerja anti-mildew apik saka wusana dirancang dening produk lingkungan.Prodhuk iki bisa gampang extruded ing kahanan suhu sudhut, gumantung ing Kelembapan ing udhara kanggo ngobati menyang banget, karet silikon elastis awet, lan paling saka bahan bangunan ing cilik tanpa primer bisa gawé unggul saka bondability.