page_banner

produk

SV 999 Struktural Glazing Silicone Sealant

Katrangan singkat:

SV - 999 silikon sealant struktural punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo kaca tembok langsir, aluminium tembok langsir, kaca Atap gendheng lan logam struktural engineering perakitan struktural silikon sealant.Tampilake sifat fisik sing efektif lan kinerja ikatan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

sv-999-structural-glazing-silicone-sealant

FITUR

• 100% silikon

• Ora sag

• Kekuwatan ikatan sing kuat

• Water & weatherproof

• Primerless adhesion kanggo paling bahan bangunan

• 25% kemampuan gerakan

KEMASAN

300ml ing kartrid * 24 saben kothak, 500ml ing sosis * 20 saben kothak

Panggunaan dhasar

• Tembok tirai kaca, segel adhesive struktur tembok tirai aluminium

• Atap daylighting kaca, rekayasa struktur logam

• Ikatan kaca isolasi

WARNA

ireng

1

Sifat khas

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

Standar tes

Tes proyek

Unit

nilai

Sadurunge ngobati--25 ℃, 50% RH

 

Gravitasi spesifik

g/ml

1.40

GB13477

Aliran, sagging utawa aliran vertikal

mm

0

GB13477

wektu operasi

min

15

GB13477

wektu pangatusan lumahing (25 ℃, 50% RH)

min

40-60

Kacepetan ngobati sealant lan wektu operasi bakal beda karo suhu lan suhu sing beda-beda, suhu dhuwur lan kelembapan sing dhuwur bisa nggawe kacepetan ngobati sealant luwih cepet, suhu rada kurang lan asor luwih alon.

21 dina sawise ngruwat--25 ℃, 50% RH

GB13477

Kekerasan Durometer

Pesisir A

40

 

Kekuatan tarik pamungkas

Mpa

1.3

GB13477

Kekuwatan tarik (23 ℃)

Mpa

0.8

GB13477

Kekuwatan tarik (90 ℃)

Mpa

0.5

GB13477

Kekuwatan tarik (-30 ℃)

Mpa

0.9

GB13477

Kekuwatan tarik (banjir)

Mpa

0.6

GB13477

Kekuwatan tarik (banjir - ultraviolet)

Mpa

0.6

Informasi produk

Panyimpenan lan Urip Beting

SV999 kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

Ngobati Wektu

Minangka kapapar udhara, SV999 wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

Spesifikasi

SV999 dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

1
SV 999 Structural Glazing Silicone Sealant

Layanan Teknis

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

Informasi Safety

● SV999 minangka produk kimia, ora bisa ditonton, ora ana implantasi ing awak lan kudu dijauhake saka bocah-bocah.

● Karet silikon sing diobati bisa ditangani tanpa resiko kanggo kesehatan.

● Yen kontak sealant silikon sing ora diobati karo mata, mbilasake kanthi banyu lan golek perawatan medis yen iritasi tetep.

● Ngindhari paparan kulit sing suwe kanggo sealant silikon sing ora diobati.

● Ventilasi sing apik perlu kanggo papan kerja lan ngobati.

Penafian

Informasi sing diwenehake ing kene ditawakake kanthi apik lan dipercaya akurat.Nanging, amarga kahanan lan cara nggunakake produk kita ora bisa dikontrol, informasi iki ora bisa digunakake kanggo ngganti tes pelanggan kanggo mesthekake yen produk kita aman, efektif, lan marem kanggo aplikasi tartamtu.

Hubungi Kita

Shanghai Siway Curtain Material Co.Ltd

No.1 Puhui Road ,Songjiang Dist,Shanghai,CHINA Telp: +86 21 37682288

Fax: +86 21 37682288

E-mbakil :summer@curtaincn.com www.siwaycurtain.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita