page_banner

produk

Neutral Silicone Sealant

  • SV666 Neutral Silicone sealant for Window and Door

    SV666 Neutral Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Sealant silikon netral SV-666 minangka bagean siji, non-slump, ngobati kelembapan sing ngobati kanggo mbentuk karet modulus sing angel lan kurang kanthi keluwesan lan daya tahan jangka panjang.Iki dirancang khusus kanggo jendhela lan lawang caulking sealing lawang plastik umum lan windows.Wis adhesion apik kanggo kaca lan aluminium alloy, lan ora karat.