page_banner

produk

Tembok Tirai

  • SV8890Two-component Silicone Structural Glazing Sealant

    SV8890Two-komponen Silicone Structural Glazing Sealant

    Two-komponen polyurethane insulating kaca sealant punika tamba netral, utamané digunakake kanggo kaca insulating saka segel kapindho.Formulasi produk kanggo nggunakake kinerja kanthi modulus dhuwur, kekuatan dhuwur, kanggo nyukupi syarat perakitan kaca insulasi.

  • SV-777 silicone sealant for stone

    SV-777 silikon sealant kanggo watu

    SV-777 silikon sealant kanggo watu, punika elastomer sealant ing modulus, tunggal.Waterproof joints kudu sensitif watu alam, kaca lan logam bangunan panel katon resik kanggo desain sealing, iku kanggo Kelembapan ing udhara sawise ngruwat ing kontak, tatanan saka kinerja sealing karet elastis, kekiatan, resistance weather, kombinasi apik karo paling bahan bangunan.

  • SV888 Weatherproof Silicone sealant for curtain wall

    SV888 Weatherproof Silicone sealant kanggo tembok langsir

    SV-888 silikon weatherproof sealant iku salah siji bagéan, elastomeric lan netral tamba silikon sealant, dirancang kanggo kaca tembok langsir, aluminium tembok langsir lan bangunan desain njaba, wis weathering banget, iku bisa mbentuk awet lan paling bahan bangunan, anti banyu lan antarmuka fleksibel. .

  • SV 999 Structural Glazing Silicone Sealant

    SV 999 Struktural Glazing Silicone Sealant

    SV - 999 silikon sealant struktural punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo kaca tembok tirai, aluminium tembok langsir, kaca Atap gendheng lan logam struktural engineering perakitan struktural silikon sealant.Tampilake sifat fisik sing efektif lan kinerja ikatan