page_banner

produk

Industri otomotif

  • SV-312 Polyurethane Sealant for Windshield Glazing

    SV-312 Polyurethane Sealant kanggo kaca ngarep

    SV312 PU Sealant minangka produk poliuretan siji komponen sing diformulasikan dening Siway Building Material Co.,LTD.Iku ditanggepi karo Kelembapan ing udhara kanggo mbentuk jenis elastomer karo kekuatan dhuwur, tuwa, getaran, kurang lan resistance korosif.PU Sealant digunakake kanggo nggabungake kaca ngarep, mburi lan sisih sisih mobil lan uga bisa njaga keseimbangane ing antarane kaca lan cat ing sisih ngisor.Biasane kita kudu nggunakake bedhil sealant kanggo pencet metu nalika shaped ing baris utawa ing manik.