page_banner

produk

SV8890Two-komponen Silicone Structural Glazing Sealant

Katrangan singkat:

Two-komponen polyurethane insulating kaca sealant punika tamba netral, utamané digunakake kanggo kaca insulating saka segel kapindho.Formulasi produk kanggo nggunakake kinerja kanthi modulus dhuwur, kekuatan dhuwur, kanggo nyukupi syarat perakitan kaca insulasi.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

3

FITUR

1. Ora ana sag
2. Wektu kerja sing bisa diatur
Adhesion 3.Excellent kanggo paling landasan bangunan
4. Kekuwatan iketan dhuwur lan modulus 5.12.5% ​​kemampuan gerakan
Kapabilitas gerakan 5,12,5%.
6. Silicone kekiatan

KEMASAN

Komponen A (Base): 190L, Komponen B (Katalis): 19L

Komponen A (Dasar): 270kg, Komponen B (Katalis): 20kg

Panggunaan dhasar

SV8890 Pu sealant dirancang kanggo weatherseal lan aplikasi segel perimeter kaca insulating.

WARNA

SV8890 kasedhiya ing ireng, abu-abu, putih lan werna khusus liyane.

1

SIFAT KHAS

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

Tes proyek Unit Nilai
Aliran, sagging utawa aliran vertikal mm 0
wektu operasi min 20
wektu pangatusan lumahing (25 ℃, 50% RH) min 40-60
Kekerasan Durometer Pesisir A 20-60
Ing 23 ℃ maksimum kekuatan tensile elongation % ≥100
Kekuwatan tarik (23 ℃) Mpa 0.9
Kekuwatan tarik (90 ℃) Mpa 0.68
Kekuwatan tarik (-30 ℃) Mpa 0.68
Kekuwatan tarik (banjir) Mpa 0.68
Kekuwatan tarik (banjir - ultraviolet) Mpa 0.68
Area karusakan Bond % 5
Thermal aging (mundhut bobot termal) % ≤5
Thermal aging (retak)   No
Penuaan termal (efflorescence)   No

Informasi produk

CURE WAKTU

Minangka kapapar udhara, SV8890 wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

SPESIFIKASI

SV8890 dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

Panyimpenan lan urip rak

SV8890 kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

CARA nggunakake

Preparation lumahing

Ngresiki kabeh joints mbusak kabeh prakara asing lan rereged kayata lenga, pelumas, bledug, banyu, Frost, sealant lawas, rereget lumahing, utawa senyawa glazing lan lapisan protèktif.

Metode Aplikasi

Topeng wilayah sing cedhak karo sendi kanggo njamin garis sealant sing rapi.Aplikasi SV8890 ing operasi terus-terusan nggunakake bedhil dispensing.Sadurunge kulit dibentuk, alat sealant kanthi tekanan entheng kanggo nyebarake sealant ing permukaan sendi.Copot masking tape sanalika manik wis tooled.

PELAYANAN TEKNIS

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

INFORMASI KESELAMATAN

● SV8890 minangka produk kimia, ora bisa ditonton, ora ana implantasi ing awak lan kudu dijauhake saka bocah-bocah.

● Karet silikon sing diobati bisa ditangani tanpa resiko kanggo kesehatan.

● Yen kontak sealant silikon sing ora diobati karo mata, mbilasake kanthi banyu lan golek perawatan medis yen iritasi tetep.

● Ngindhari paparan kulit sing suwe kanggo sealant silikon sing ora diobati.

● Ventilasi sing apik perlu kanggo papan kerja lan ngobati.

DISCLAIMER

Informasi sing diwenehake ing kene ditawakake kanthi apik lan dipercaya akurat.Nanging, amarga kahanan lan cara nggunakake produk kita ora bisa dikontrol, informasi iki ora bisa digunakake kanggo ngganti tes pelanggan kanggo mesthekake yen produk kita aman, efektif, lan marem kanggo aplikasi tartamtu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita