page_banner

produk

SV628 Acetic Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

Katrangan singkat:

Iku siji-komponen, Kelembapan ngobati asetat silikon sealant.Cepet nambani kanggo mbentuk karet silikon sing fleksibel, anti banyu lan tahan cuaca.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

4

FITUR

• 100% silikon

• Gampang kanggo aplikasi

• elastisitas banget

• Adhesion banget kanggo bahan bangunan sing paling umum

• kemampuan weatherproofing pinunjul

• Cepet Curing

KEMASAN

300ml ing kartrid * 24 saben kothak, 590ml ing sosis * 20 saben kothak

Panggunaan dhasar

1. Kabeh jinis kaca tirai tembok weatherproof segel

2.Kanggo logam (aluminium) tembok langsir, enamel langsir tembok weatherproof segel

3. Joint sealing saka beton lan logam

4. Segel sambungan atap

WARNA

SV628 kasedhiya ing ireng, abu-abu, putih lan werna khusus liyane.

1

Properties khas

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

Kinerja Standar tes
Tack Free Time, min 15
Hardness Shore 18
Kekuwatan Bond maksimum 1.5
Tingkat Tarik% > 300
Bagiane 0.87
Konsistensi 0.88

Informasi produk

CURE WAKTU

Minangka kapapar udhara, SV628 wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

SPESIFIKASI

SV628 dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

Panyimpenan lan urip rak

SV628 kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

Carane Gunakake

Preparation lumahing

Ngresiki kabeh joints mbusak kabeh prakara asing lan rereged kayata lenga, pelumas, bledug, banyu, Frost, sealant lawas, rereget lumahing, utawa senyawa glazing lan lapisan protèktif.

Metode Aplikasi

552
1

Layanan Teknis

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

Informasi Safety

● SV628 minangka produk kimia, ora bisa ditonton, ora ana implantasi ing awak lan kudu dijauhake saka bocah-bocah.

● Karet silikon sing diobati bisa ditangani tanpa resiko kanggo kesehatan.

● Yen kontak sealant silikon sing ora diobati karo mata, mbilasake kanthi banyu lan golek perawatan medis yen iritasi tetep.

● Ngindhari paparan kulit sing suwe kanggo sealant silikon sing ora diobati.

● Ventilasi sing apik perlu kanggo papan kerja lan ngobati.

222

Hubungi Kita

Shanghai Siway Curtain Material Co.Ltd

No.1 Puhui Road ,Songjiang Dist,Shanghai,CHINA Telp: +86 21 37682288

Fax: +86 21 37682288

E-mbakil :summer@curtaincn.com www.siwaycurtain.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita