page_banner

produk

Batu silikon sealant

  • SV-777 silicone sealant for stone

    SV-777 silikon sealant kanggo watu

    SV-777 silikon sealant kanggo watu, punika elastomer sealant ing modulus, tunggal.Waterproof joints kudu sensitif watu alam, kaca lan logam bangunan panel katon resik kanggo desain sealing, iku kanggo Kelembapan ing udhara sawise ngruwat ing kontak, tatanan saka kinerja sealing karet elastis, kekiatan, resistance weather, kombinasi apik karo paling bahan bangunan.