page_banner

produk

SV666 Neutral Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

Katrangan singkat:

Sealant silikon netral SV-666 minangka bagean siji, non-slump, ngobati kelembapan sing ngobati kanggo mbentuk karet modulus sing angel lan kurang kanthi keluwesan lan daya tahan jangka panjang.Iki dirancang khusus kanggo jendhela lan lawang caulking sealing lawang plastik umum lan windows.Wis adhesion apik kanggo kaca lan aluminium alloy, lan ora karat.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

4

FITUR

1. 100% silikon

2. Kurang Ambune

3. Waterproofing lan weatherproofing

4. Primerless adhesion kanggo paling bahan bangunan

5. 12,5% kemampuan gerakan

6. 25 taun njamin * marang retak, crumbling utawa peeling adoh

WARNA

SV666 kasedhiya ing ireng, abu-abu, putih lan werna khusus liyane.

KEMASAN

300ml ing kartrid * 24 saben kothak, 590ml ing sosis * 20 saben kothak

Panggunaan dhasar

Iku pas kanggo macem-macem tujuan sealing lan ikatan aplikasi kanggo mbentuk karet silikon adhering kanggo substrat jejer contone kaca, keramik, kothak, kayu lan logam.

1

SIFAT KHAS

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

Standar tes Tes proyek Unit nilai
Sadurunge ngobati--25 ℃, 50% RH
GB13477 Aliran, sagging utawa aliran vertikal mm 0
GB13477 wektu pangatusan lumahing (25 ℃, 50% RH) min 30
GB13477 wektu operasi min 20
Wektu curing (25 ℃, 50% RH) dina 7-14
Kacepetan ngobati sealant lan wektu operasi bakal beda karo suhu lan suhu sing beda-beda, suhu dhuwur lan kelembapan sing dhuwur bisa nggawe kacepetan ngobati sealant luwih cepet, suhu rada kurang lan asor luwih alon.21 dina sawise ngruwat--25 ℃, 50% RH
GB13477 Kekerasan Durometer Pesisir A 28
GB13477 Kekuatan tarik pamungkas Mpa 0.7
Stabilitas suhu -50~+150
GB13477 Kapabilitas gerakan % 12.5

Informasi produk

CURE WAKTU

Minangka kapapar udhara, SV666 wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

SPESIFIKASI

SV666 dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

Panyimpenan lan urip rak

SV666 kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

CARA nggunakake

Preparation lumahing

Ngresiki kabeh joints mbusak kabeh prakara asing lan rereged kayata lenga, pelumas, bledug, banyu, Frost, sealant lawas, rereget lumahing, utawa senyawa glazing lan lapisan protèktif.

Metode Aplikasi

Topeng wilayah sing cedhak karo sendi kanggo njamin garis sealant sing rapi.Aplikasi SV628 ing operasi terus-terusan nggunakake bedhil dispensing.Sadurunge kulit dibentuk, alat sealant kanthi tekanan entheng kanggo nyebarake sealant ing permukaan sendi.Copot masking tape sanalika manik wis tooled.

PELAYANAN TEKNIS

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

DISCLAIMER

Informasi sing diwenehake ing kene ditawakake kanthi apik lan dipercaya akurat.Nanging, amarga kahanan lan cara nggunakake produk kita ora bisa dikontrol, informasi iki ora bisa digunakake kanggo ngganti tes pelanggan kanggo mesthekake yen produk kita aman, efektif, lan marem kanggo aplikasi tartamtu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita