page_banner

produk

SV-777 silikon sealant kanggo watu

Katrangan singkat:

SV-777 silikon sealant kanggo watu, punika elastomer sealant ing modulus, tunggal.Waterproof joints kudu sensitif watu alam, kaca lan logam bangunan panel katon resik kanggo desain sealing, iku kanggo Kelembapan ing udhara sawise ngruwat ing kontak, tatanan saka kinerja sealing karet elastis, kekiatan, resistance weather, kombinasi apik karo paling bahan bangunan.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

FITUR

1.100% silikon

2. Migrasi cairan minimalake

3. Low rereget Pick munggah

4. banyu & weatherproof

5.Primerless adhesion kanggo paling bahan bangunan

6,25% kemampuan gerakan

WARNA

SV777 kasedhiya ing ireng, abu-abu, putih lan werna khusus liyane.

KEMASAN

300ml ing kartrid * 24 saben kothak, 590ml ing sosis * 20 saben kothak

Panggunaan dhasar

1.Stone tembok tirai sealing

2. Teknik sealing keramik

3.Stone lan bahan liyane kayata kaca, logam lapisan sealing

4. Panggunaan liyane

SIFAT KHAS

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

Standar tes Tes proyek Unit nilai
Sadurunge ngobati--25 ℃, 50% RH
ASTM C 679 Aliran, sagging utawa aliran vertikal mm 0
  VOC g/L <80
GB13477 wektu pangatusan lumahing (25 ℃, 50% RH) min 30
Wektu curing (25 ℃, 50% RH) dina 7-14
Kacepetan ngobati sealant lan wektu operasi bakal beda karo suhu lan suhu sing beda-beda, suhu dhuwur lan kelembapan sing dhuwur bisa nggawe kacepetan ngobati sealant luwih cepet, suhu rada kurang lan asor luwih alon.21 dina sawise ngruwat--25 ℃, 50% RH
GB13477 Kekerasan Durometer Pesisir A 30
GB13477 Kekuatan tarik pamungkas Mpa 0.7
  Stabilitas suhu -50~+150
GB13477 Kapabilitas gerakan % 25
ASTM C 1248 Polusi / lenga, watu alam   No

Informasi produk

CURE WAKTU

Minangka kapapar udhara, SV777 wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

SPESIFIKASI

SV777 dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

Panyimpenan lan urip rak

SV777 kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

SV 999 Structural Glazing Silicone Sealant

PELAYANAN TEKNIS

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

INFORMASI KESELAMATAN

● SV777 minangka produk kimia, ora bisa ditonton, ora ana implantasi ing awak lan kudu dijauhake saka bocah-bocah.

● Karet silikon sing diobati bisa ditangani tanpa resiko kanggo kesehatan.

● Yen kontak sealant silikon sing ora diobati karo mata, mbilasake kanthi banyu lan golek perawatan medis yen iritasi tetep.

● Ngindhari paparan kulit sing suwe kanggo sealant silikon sing ora diobati.

● Ventilasi sing apik perlu kanggo papan kerja lan ngobati.

SV 999 Structural Glazing Silicone Sealant

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita