page_banner

produk

Lawang & Jendela

  • SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM iku siji-komponen, jinis ekonomi lan kinerja apik Polyurethane umpluk.Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SV-101 Acrylic sealant for Window and Door

    SV-101 Acrylic sealant kanggo Jendela lan Lawang

    SV 101 ACRYLIC SEALANT punika umum-waé adhedhasar banyu, sealant fleksibel sing digunakake kanggo caulking, grouting, jointing lan embedding ing construction bangunan.Iku gampang kanggo aplikasi lan kompatibel karo paling bahan digunakake ing construction contone beton, kayu, bata, watu alam lan gawean, kaca, logam lan sanitary-ware.

  • SV628 Acetic Silicone sealant for Window and Door

    SV628 Acetic Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Iku siji-komponen, Kelembapan ngobati asetat silikon sealant.Cepet nambani kanggo mbentuk karet silikon sing fleksibel, anti banyu lan tahan cuaca.

  • SV666 Neutral Silicone sealant for Window and Door

    SV666 Neutral Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Sealant silikon netral SV-666 minangka bagean siji, non-slump, ngobati kelembapan sing ngobati kanggo mbentuk karet modulus sing angel lan kurang kanthi keluwesan lan daya tahan jangka panjang.Iki dirancang khusus kanggo jendhela lan lawang caulking sealing lawang plastik umum lan windows.Wis adhesion apik kanggo kaca lan aluminium alloy, lan ora karat.

  • SV628 Acetic Silicone sealant for Window and Door

    SV628 Acetic Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    SV628 minangka sealant silikon obat acetoxy kanggo aplikasi tujuan umum.Iki nyedhiyakake ikatan sing fleksibel lan ora bakal atos utawa retak.Iki minangka sealant kinerja dhuwur, kanthi kemampuan gerakan +-25% nalika ditrapake kanthi bener.Nawakake daya tahan jangka panjang ing macem-macem aplikasi sealing utawa glazing umum ing kaca, aluminium, permukaan sing dicet, keramik, fiberglass, lan kayu sing ora lengo.

  • Fireproof Polyurethane Foam

    Busa Polyurethane Tahan Api

    SIWAY FR PU FOAM minangka busa serbaguna, ngisi lan insulasi sing nggawa standar DIN4102.iku kaleksanane geni retardancy (B2).Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.