page_banner

Tumpaan

Silicone sealant kanggo manufaktur railcar

Saka sealing lan jogan menyang kaca ngarep lan kokpit, sampeyan bisa nemokake adhesive pinter kita ngowahi meh kabeh aspek saka stock rel modern lan perakitan railcar.

Retardancy geni lan kinerja unggul

Ahli kimia kita nggawe adhesive supaya tetep luwih dhisik tinimbang owah-owahan ing peraturan rel lan desain kendaraan.Nyatane, akeh produk kita wis nyukupi macem-macem tingkat bahaya lan ngluwihi standar safety Eropa lan Amerika Utara sing bakal teka kanggo kumelun, nyala lan keracunan.

Rangkaian adhesive pinter kita tegese perakitan gerbong sing aman, kuwat lan dipercaya kanggo dina iki lan pirang-pirang dekade sing bakal teka.Mulane produsen rolling stock milih adhesives Siway kanggo tes lingkungan, entuk kinerja sing unggul lan njamin lingkungan sing luwih aman lan nyaman kanggo penumpang.

inovasi pinter

Siway adhesives ana ing ngarep saka saham rel lan perakitan gerbong.Teknologi sing unggul ing industri kaya sealant polimer MS nyedhiyakake properti sing cerdas, saka retardasi geni nganti kekuatan ijo sing luar biasa.

Fitur produk

(1) produk pangayoman lingkungan, kalebu solvent, ora PVC, minangka cyanate ester, non-beracun, tasteless, ora polusi, ngruwat cepet;

(2) lumahing bisa ditutupi: kompatibel karo paling industri Paint lan meja sawise garing bisa semprotan Paint, ora mengaruhi kacepetan ngruwat;

(3) gampang kanggo nggunakake: thixotropy banget lan extrusion, sawetara suhu ditrapake sudhut.

(4) adhesion apik saka aluminium, stainless steel, baja, seng, tembaga, lan sapiturute Paling logam lan PVC, materi polyester wis kemampuan adhesive banget;

(5) resistance cuaca banget, resistance tuwa, tensile lan komprèsi resilience saka unggul;

Ngruwat Neutral, watu, semen lan bahan bangunan liyane, ora karat, ngatasi umum karet silikon bahan dhasar gampang polusi shortcomings.

11 (1)

Tujuan dhasar

MS ploymer sealant cocok kanggo

(1) bus, Sepur, mobil lan truk struktur iketan elastis lan sealing;

(2) ikatan gendheng bis, sepur, truk;

(3) mobil ing njero lan njaba aluminium utawa polyester adhesive;

(4) komponen poliester lan adesif pigura logam;

(5) sistem lem lantai;

11 (2)