page_banner

produk

Produk

  • SV-312 Polyurethane Sealant for Windshield Glazing

    SV-312 Polyurethane Sealant kanggo kaca ngarep

    SV312 PU Sealant minangka produk poliuretan siji komponen sing diformulasikan dening Siway Building Material Co.,LTD.Iku ditanggepi karo Kelembapan ing udhara kanggo mbentuk jenis elastomer karo kekuatan dhuwur, tuwa, getaran, kurang lan resistance korosif.PU Sealant digunakake kanggo nggabungake kaca ngarep, mburi lan sisih sisih mobil lan uga bisa njaga keseimbangane ing antarane kaca lan cat ing sisih ngisor.Biasane kita kudu nggunakake bedhil sealant kanggo pencet metu nalika shaped ing baris utawa ing manik.

  • Fireproof Polyurethane Foam

    Busa Polyurethane Tahan Api

    SIWAY FR PU FOAM minangka busa serbaguna, ngisi lan insulasi sing nggawa standar DIN4102.iku kaleksanane geni retardancy (B2).Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SV-8800 Silicone Sealant for Insulating Glass

    SV-8800 Silicone Sealant kanggo Insulating Kaca

    SV-8800 minangka rong komponen, modulus dhuwur;sealant silikon curing netral sing dikembangake khusus kanggo perakitan unit kaca terisolasi kinerja dhuwur minangka bahan penyegel sekunder.

  • SV-900 Industrial MS polymer adhesive sealant

    SV-900 Industrial MS polimer adhesive sealant

    Iku salah siji komponèn, sepisanan kurang, bisa dicet, sealant gabungan kualitas dhuwur adhedhasar teknologi polimer MS, becik kanggo kabeh sealing lan boding ing kabeh bahan.Iki minangka produk perlindungan lingkungan sing bebas pelarut.

  • SV-777 silicone sealant for stone

    SV-777 silikon sealant kanggo watu

    SV-777 silikon sealant kanggo watu, punika elastomer sealant ing modulus, tunggal.Waterproof joints kudu sensitif watu alam, kaca lan logam bangunan panel katon resik kanggo desain sealing, iku kanggo Kelembapan ing udhara sawise ngruwat ing kontak, tatanan saka kinerja sealing karet elastis, kekiatan, resistance weather, kombinasi apik karo paling bahan bangunan.

  • SV-101 Acrylic sealant for Window and Door

    SV-101 Acrylic sealant kanggo Jendela lan Lawang

    SV 101 ACRYLIC SEALANT punika umum-waé adhedhasar banyu, sealant fleksibel sing digunakake kanggo caulking, grouting, jointing lan embedding ing construction bangunan.Iku gampang kanggo aplikasi lan kompatibel karo paling bahan digunakake ing construction contone beton, kayu, bata, watu alam lan gawean, kaca, logam lan sanitary-ware.

  • SV666 Neutral Silicone sealant for Window and Door

    SV666 Neutral Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Sealant silikon netral SV-666 minangka bagean siji, non-slump, ngobati kelembapan sing ngobati kanggo mbentuk karet modulus sing angel lan kurang kanthi keluwesan lan daya tahan jangka panjang.Iki dirancang khusus kanggo jendhela lan lawang caulking sealing lawang plastik umum lan windows.Wis adhesion apik kanggo kaca lan aluminium alloy, lan ora karat.

  • SV8890Two-component Silicone Structural Glazing Sealant

    SV8890Two-komponen Silicone Structural Glazing Sealant

    Two-komponen polyurethane insulating kaca sealant punika tamba netral, utamané digunakake kanggo kaca insulating saka segel kapindho.Formulasi produk kanggo nggunakake kinerja kanthi modulus dhuwur, kekuatan dhuwur, kanggo nyukupi syarat perakitan kaca insulasi.

  • SV888 Weatherproof Silicone sealant for curtain wall

    SV888 Weatherproof Silicone sealant kanggo tembok langsir

    SV-888 silikon weatherproof sealant iku salah siji bagéan, elastomeric lan netral tamba silikon sealant, dirancang kanggo kaca tembok langsir, aluminium tembok langsir lan bangunan desain njaba, wis weathering banget, iku bisa mbentuk awet lan paling bahan bangunan, anti banyu lan antarmuka fleksibel. .

  • SV 999 Structural Glazing Silicone Sealant

    SV 999 Struktural Glazing Silicone Sealant

    SV - 999 silikon sealant struktural punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo kaca tembok langsir, aluminium tembok langsir, kaca Atap gendheng lan logam struktural engineering perakitan struktural silikon sealant.Tampilake sifat fisik sing efektif lan kinerja ikatan

  • SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM iku siji-komponen, jinis ekonomi lan kinerja apik Polyurethane umpluk.Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SV628 Acetic Silicone sealant for Window and Door

    SV628 Acetic Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Iku siji-komponen, Kelembapan ngobati asetat silikon sealant.Cepet nambani kanggo mbentuk karet silikon sing fleksibel, anti banyu lan tahan cuaca.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2