page_banner

produk

PU Busa

  • Fireproof Polyurethane Foam

    Busa Polyurethane Tahan Api

    SIWAY FR PU FOAM minangka busa serbaguna, ngisi lan insulasi sing nggawa standar DIN4102.iku kaleksanane geni retardancy (B2).Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM iku siji-komponen, jinis ekonomi lan kinerja apik Polyurethane umpluk.Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.