Mildew Resistant Silicone Sealant
Silicone Sealant For IG Uint
Acetic Silicone Sealant
Fire-resisting sealant

kita bakal njamin sampeyan
tansah njalukpaling apik
asil.

Shanghai Siway Building Material Co., Ltd.GO

Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. Didegaké ing taun 2005, Siway sealant minangka salah sawijining sepuluh perusahaan produksi sealant struktural silikon paling dhuwur ing China, peringkat kapitu.We are a perusahaan Advertisement gedhe kang fokus ing construction tembok sandiworo, produk hiasan riset lan pangembangan.Kaping pirang-pirang ing industri entuk "merek pilihan pisanan pangguna", "pasar kinerja paling apik" pakurmatan.

njelajah kitalayanan utama

Ana akeh variasi saka wacana Lorem Ipsum kasedhiya, nanging mayoritas wis ngalami owah-owahan.

kita saran kanggo milih
kaputusan tengen

  • Temokake Miturut Jinis Proyek
  • Temokake Miturut Jinis Produk

Shanghai Siway Building Material Co.,Ltd.tansah nyedhiyakake produk sing paling apik, layanan sing paling apik lan reputasi sing paling apik, lan kita gelem dadi mitra jangka panjang sing paling dipercaya.

Shanghai Siway Building Material Co.,Ltd.tansah nyedhiyakake produk sing paling apik, layanan sing paling apik lan reputasi sing paling apik, lan kita gelem dadi mitra jangka panjang sing paling dipercaya.

service

NILAI Inti

  • Quality
    Kualitas
    ISO 9001, ISO 14001, standar nasional Cina lan standar ASTM.
  • Production
    Produksi
    Kita duwe 12 jalur produksi otomatis ing China kanthi kapasitas produksi taunan 20.000 ton.Nutupi area 220.000 meter persegi, iku salah siji saka manufaktur sealant silikon paling gedhé ing China.
  • Responsibility
    Tanggung jawabe
    Kita tansah njupuk pangopènan harmoni ekologis minangka tanggung jawab kita.Faktor sing mbebayani kanggo kesehatan lan safety wis dikontrol kanthi efektif saka desain produk, produksi lan manufaktur.We njamin kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk aman lan sehat.
  • Service
    Layanan
    Kita duwe sistem manajemen dodolan sing kuwat lan konsep layanan customer-centric.Nyedhiyani pelanggan karo solusi produksi apik.

paling anyarstudi kasus

Pitakonan kanggo pricelist

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Kemungkinan sabab lan solusi sing cocog kanggo ...

    A. Kelembapan lingkungan sing kurang Kelembapan lingkungan sing kurang nyebabake perawatan alon saka sealant.Contone, ing musim semi lan musim gugur ing sisih lor negaraku, kelembapan relatif ...
    maca liyane
  • Cara nggunakake sealant silikon struktural ing dhuwur ...

    Kanthi kenaikan suhu sing terus-terusan, kelembapan ing udhara saya tambah, sing bakal duwe pengaruh kanggo ngobati produk sealant silikon.Amarga perawatan saka ...
    maca liyane
  • Shanghai Siway bakal rawuh ing 28th Windoor Fac...

    China minangka negara kanthi jumlah bangunan anyar paling gedhé ing donya saben taun, kira-kira 40% saka bangunan anyar ing donya saben taun.China ana ...
    maca liyane