page_banner

produk

Temokake miturut Jinis produk

  • SV-8800 Silicone Sealant for Insulating Glass

    SV-8800 Silicone Sealant kanggo Insulating Kaca

    SV-8800 minangka rong komponen, modulus dhuwur;sealant silikon curing netral sing dikembangake khusus kanggo perakitan unit kaca terisolasi kinerja dhuwur minangka bahan penyegel sekunder.

  • SV-777 silicone sealant for stone

    SV-777 silikon sealant kanggo watu

    SV-777 silikon sealant kanggo watu, punika elastomer sealant ing modulus, tunggal.Waterproof joints kudu sensitif watu alam, kaca lan logam bangunan panel katon resik kanggo desain sealing, iku kanggo Kelembapan ing udhara sawise ngruwat ing kontak, tatanan saka kinerja sealing karet elastis, kekiatan, resistance weather, kombinasi apik karo paling bahan bangunan.

  • SV-101 Acrylic sealant for Window and Door

    SV-101 Acrylic sealant kanggo Jendela lan Lawang

    SV 101 ACRYLIC SEALANT punika umum-waé adhedhasar banyu, sealant fleksibel sing digunakake kanggo caulking, grouting, jointing lan embedding ing construction bangunan.Iku gampang kanggo aplikasi lan kompatibel karo paling bahan digunakake ing construction contone beton, kayu, bata, watu alam lan gawean, kaca, logam lan sanitary-ware.

  • SV666 Neutral Silicone sealant for Window and Door

    SV666 Neutral Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Sealant silikon netral SV-666 minangka bagean siji, non-slump, ngobati kelembapan sing ngobati kanggo mbentuk karet modulus sing angel lan kurang kanthi keluwesan lan daya tahan jangka panjang.Iki dirancang khusus kanggo jendhela lan lawang caulking sealing lawang plastik umum lan windows.Wis adhesion apik kanggo kaca lan aluminium alloy, lan ora karat.

  • SV8890Two-component Silicone Structural Glazing Sealant

    SV8890Two-komponen Silicone Structural Glazing Sealant

    Two-komponen polyurethane insulating kaca sealant punika tamba netral, utamané digunakake kanggo kaca insulating saka segel kapindho.Formulasi produk kanggo nggunakake kinerja kanthi modulus dhuwur, kekuatan dhuwur, kanggo nyukupi syarat perakitan kaca insulasi.

  • SV888 Weatherproof Silicone sealant for curtain wall

    SV888 Weatherproof Silicone sealant kanggo tembok langsir

    SV-888 silikon weatherproof sealant iku salah siji bagéan, elastomeric lan netral tamba silikon sealant, dirancang kanggo kaca tembok langsir, aluminium tembok langsir lan bangunan desain njaba, wis weathering banget, iku bisa mbentuk awet lan paling bahan bangunan, anti banyu lan antarmuka fleksibel. .

  • SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM

    SIWAY A1 PU FOAM iku siji-komponen, jinis ekonomi lan kinerja apik Polyurethane umpluk.Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SV 999 Structural Glazing Silicone Sealant

    SV 999 Struktural Glazing Silicone Sealant

    SV - 999 silikon sealant struktural punika siji-komponen, ngruwat netral, dirancang kanggo kaca tembok langsir, aluminium tembok langsir, kaca Atap gendheng lan logam struktural engineering perakitan struktural silikon sealant.Tampilake sifat fisik sing efektif lan kinerja ikatan

  • SV119 fireproof silicone sealant

    SV119 sealant silikon tahan geni

    Jeneng produk SV119 sealant silikon tahan geni
    Kategori Kimia Elastomer Sealant Kab
    Kategori Bebaya Ora ditrapake
    Produsen / Supplier Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.
    alamat No. 1, Puhui Road, Songjiang Dist, Shanghai, China
  • SV628 Acetic Silicone sealant for Window and Door

    SV628 Acetic Silicone sealant kanggo Jendela lan Lawang

    Iku siji-komponen, Kelembapan ngobati asetat silikon sealant.Cepet nambani kanggo mbentuk karet silikon sing fleksibel, anti banyu lan tahan cuaca.

  • Fireproof Polyurethane Foam

    Busa Polyurethane Tahan Api

    SIWAY FR PU FOAM minangka busa serbaguna, ngisi lan insulasi sing nggawa standar DIN4102.iku kaleksanane geni retardancy (B2).Dilengkapi sirah adaptor plastik kanggo nggunakake bedhil aplikasi busa utawa jerami.Umpluk bakal nggedhekake lan ngobati kanthi kelembapan ing udhara.Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi bangunan.Iku apik banget kanggo ngisi lan nutup kanthi kapasitas pemasangan sing apik, insulasi termal lan akustik sing dhuwur.Iki ramah lingkungan amarga ora ngemot bahan CFC.

  • SV-800 General purpose MS sealant

    SV-800 Tujuan umum MS sealant

    Tujuan umum lan modulus kurang MSALL sealant punika kualitas dhuwur, komponen siji, Paintable, anti-polusi netral dipunéwahi sealant adhedhasar silane-dimodifikasi polimer polimer.Produk kasebut ora ngemot pelarut, ora ana polusi lingkungan, dene sebagian besar bahan bangunan, tanpa primer, bisa ngasilake adhesi sing unggul.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2