page_banner

produk

Solar Photovoltaic

  • Silicone Sealant for solar photovoltaic assembled parts

    Silicone Sealant kanggo solar photovoltaic nglumpuk bagean

    Pengumpulan pigura modul PV lan potongan laminated kudu disambungake kanthi rapet lan andal kanthi fungsi sealing sing apik marang karat cairan lan gas.

    Kothak Junction lan piring mburi kudu duwe adhesi sing apik lan ora bakal ilang sanajan ana stres sajrone wektu sing suwe.

    709 dirancang kanggo ikatan pigura aluminium modul PV solar lan kothak prapatan.Produk iki, diobati netral, nduweni adhesi sing apik, tahan tuwa banget, lan bisa nyegah penetrasi gas lan cairan kanthi efektif.