page_banner

Kabar

  • Apa jenis silikon sing digunakake kanggo windows?

    Apa jenis silikon sing digunakake kanggo windows?

    Akeh wong sing wis ngalami pengalaman iki: Senajan jendhela ditutup, udan isih rembes menyang omah lan singsot mobil ing dalan ngisor keprungu cetha ing ngarep.Iki bisa dadi kegagalan sealant lawang lan jendhela!Sanajan sealant silikon mung minangka tambahan ...
    Waca liyane
  • Apa silikon struktural?

    Apa silikon struktural?

    Sealant struktur silikon minangka adesif struktural perawatan netral sing dirancang khusus kanggo pemasangan ikatan struktural ing tembok tirai bangunan.Bisa gampang diekstrusi lan digunakake ing macem-macem kahanan suhu, lan ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan milih sealant silikon sing tepat kanggo lawang lan jendhela?

    Apa sampeyan milih sealant silikon sing tepat kanggo lawang lan jendhela?

    Yen sealant silikon duwe masalah kualitas, bakal nyebabake kebocoran banyu, bocor udara lan masalah liyane, sing bakal nyebabake sesak udhara lan sesak banyu ing lawang lan jendhela.Retak lan bocor banyu disebabake ...
    Waca liyane
  • Kemungkinan sabab lan solusi sing cocog kanggo masalah drum sealant

    Kemungkinan sabab lan solusi sing cocog kanggo masalah drum sealant

    A. Kelembapan lingkungan sing kurang Kelembapan lingkungan sing kurang nyebabake nyuda sealant.Contone, ing musim semi lan musim gugur ing sisih lor negaraku, asor relatif saka udhara kurang, kadhangkala malah lingering watara 30% RH kanggo dangu.Solusi: Coba pilih ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggunakake sealant silikon struktural ing cuaca suhu dhuwur?

    Kepiye cara nggunakake sealant silikon struktural ing cuaca suhu dhuwur?

    Kanthi kenaikan suhu sing terus-terusan, kelembapan ing udhara saya tambah, sing bakal duwe pengaruh kanggo ngobati produk sealant silikon.Amarga ngobati sealant kudu gumantung ing kelembapan ing udhara, owah-owahan suhu lan asor ing lingkungan ...
    Waca liyane
  • Shanghai Siway bakal rawuh ing 28th Windoor Facade Expo

    Shanghai Siway bakal rawuh ing 28th Windoor Facade Expo

    China minangka negara kanthi jumlah bangunan anyar paling akeh ing donya saben taun, kira-kira 40% saka bangunan anyar ing donya saben taun.Wilayah omah sing ana ing China luwih saka 40 milyar meter persegi, sing paling akeh yaiku omah energi dhuwur, lan ...
    Waca liyane