page_banner

Konstruksi prefabrikasi

Ing konstruksi omah, struktur beton biasane nganggo sistem banyu saiki.Sanajan cara kasebut wis diwasa, nanging uga nduweni konsumsi energi sing dhuwur, polusi sing dhuwur lan teknologi sing sithik.Ing "ekonomi kurang karbon", "bangunan ijo" konsep berkembang kayata panuntun dhumateng, cara pembaharuan saka construction omah, mromosiaken industrialisasi omah, pangembangan omah Prefabricated wis dadi gaya ono pembangunan omah negara kita miturut pengalaman nuduhake yen. mbandhingaké karo cara construction beton cast-in-situs tradisional, bangunan Prefabricated banyu-nyimpen 80%, nyimpen materi dening luwih saka 20%, ngurangi sampah construction dening bab 80%, hemat energi lengkap 70%, ngurangi biaya pangopènan dening bab 95% .Ing wektu sing padha, situs konstruksi bisa dikurangi kanggo nambah efisiensi panggunaan tanah.

222

Syarat kinerja adhesive sealing kanggo bangunan Prefabricated

Adhesion minangka salah sawijining sifat sing paling penting kanggo sealant.Padha bener kanggo bahan dhasar sing digunakake ing bangunan Prefabricated.Saiki, sebagian besar piring PC sing digunakake ing pasar digawe saka beton, saengga ana adhesi sing apik kanggo substrat beton kanggo lapisan.Kanggo materi beton, adhesion sealant umum ing permukaan ora gampang digayuh, amarga: (1) beton minangka bahan keropos, distribusi ukuran bolongan sing ora rata lan ora kondusif kanggo adhesi sealant;Alkaline (2) beton dhewe, utamané ing basa materi bibulous, bagéan saka bahan kimia alkalin bakal pindhah menyang sealant lan antarmuka kontak beton, mangkono mengaruhi adhesion;(3) Piece Papan PC ing mburi produksi prefabrication workshop, supaya release bakal nggunakake release jamur, lan bagéan saka agen release isih ing lumahing Piece Papan PC, uga nggawe lim segel kelet nampa tantangan.