page_banner

produk

Area Konstruksi Liyane

  • SV-800 General purpose MS sealant

    SV-800 Tujuan umum MS sealant

    Tujuan umum lan modulus kurang MSALL sealant punika kualitas dhuwur, komponen siji, Paintable, anti-polusi netral dipunéwahi sealant adhedhasar silane-dimodifikasi polimer polimer.Produk kasebut ora ngemot pelarut, ora ana polusi lingkungan, dene sebagian besar bahan bangunan, tanpa primer, bisa ngasilake adhesi sing unggul.

  • SV-900 Industrial MS polymer adhesive sealant

    SV-900 Industrial MS polimer adhesive sealant

    Iku salah siji komponèn, sepisanan kurang, bisa dicet, sealant gabungan kualitas dhuwur adhedhasar teknologi polimer MS, becik kanggo kabeh sealing lan boding ing kabeh bahan.Iki minangka produk perlindungan lingkungan sing bebas pelarut.