page_banner

produk

SV-8800 Silicone Sealant kanggo Insulating Kaca

Katrangan singkat:

SV-8800 minangka rong komponen, modulus dhuwur;sealant silikon curing netral sing dikembangake khusus kanggo perakitan unit kaca terisolasi kinerja dhuwur minangka bahan penyegel sekunder.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

FITUR

Modulus dhuwur

resistance UV

Kurang uap lan transmisi gas

Adhesion tanpa primer menyang kaca sing dilapisi

100% kompatibel kanggo SV-8890

WARNA

Komponen A (Basa) - Putih, Komponen B (Katalis) - Ireng

KEMASAN

Komponen A (Base): 190L, Komponen B (Katalis): 19L

Komponen A (Dasar): 323kg, Komponen B (Katalis): 23kg

Panggunaan dhasar

SV8800 silikon sealant dirancang kanggo kaca insulating

SIFAT KHAS

Nilai kasebut ora dimaksudake kanggo digunakake kanggo nyiapake spesifikasi

Standar tes Tes proyek Unit Nilai
Sadurunge ngobati--25 ℃, 50% RH
GB13477 Gravitasi spesifik (Sawise dicampur)   1.33
GB13477 wektu operasi min 20-40
GB13477 wektu pangatusan lumahing (25 ℃, 50% RH) min 80-188
Korosivitas No
7 dina sawise ngruwat--25 ℃, 50% RH
GB/T 531 Kekerasan Durometer Pesisir A 40
GB13477 Modulus tarik ing elongasi 12,5%. Mpa 0.18
Kekuatan tarik pamungkas Mpa 0.92
GB13477 Batas elongasi (fraktur) % 150

Informasi produk

CURE WAKTU

Minangka kapapar udhara, SV8800 wiwit nambani njero saka lumahing.Wektu tack free kira-kira 50 menit;adhesion lengkap lan optimal gumantung ing ambane sealant.

SPESIFIKASI

SV8800 dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat:

Spesifikasi nasional Cina GB/T 14683-2003 20HM

Panyimpenan lan urip rak

SV8800 kudu disimpen ing utawa ing ngisor 27 ℃ ing wadhah asli sing durung dibukak.Duwe umur rak 12 sasi saka tanggal pabrik.

CARA nggunakake

Preparation lumahing

Ngresiki kabeh joints mbusak kabeh prakara asing lan rereged kayata lenga, pelumas, bledug, banyu, Frost, sealant lawas, rereget lumahing, utawa senyawa glazing lan lapisan protèktif.

Metode Aplikasi

Topeng wilayah sing cedhak karo sendi kanggo njamin garis sealant sing rapi.Aplikasi SV8800 ing operasi terus-terusan nggunakake bedhil dispensing.Sadurunge kulit dibentuk, alat sealant kanthi tekanan entheng kanggo nyebarake sealant ing permukaan sendi.Copot masking tape sanalika manik wis tooled.

PELAYANAN TEKNIS

Informasi teknis lan literatur lengkap, tes adhesi, lan tes kompatibilitas kasedhiya saka Siway.

INFORMASI KESELAMATAN

● SV8800 minangka produk kimia, ora bisa ditonton, ora ana implantasi ing awak lan kudu dijauhake saka bocah-bocah.

● Karet silikon sing diobati bisa ditangani tanpa resiko kanggo kesehatan.

● Yen kontak sealant silikon sing ora diobati karo mata, mbilasake kanthi banyu lan golek perawatan medis yen iritasi tetep.

● Ngindhari paparan kulit sing suwe kanggo sealant silikon sing ora diobati.

● Ventilasi sing apik perlu kanggo papan kerja lan ngobati.

DISCLAIMER

Informasi sing diwenehake ing kene ditawakake kanthi apik lan dipercaya akurat.Nanging, amarga kahanan lan cara nggunakake produk kita ora bisa dikontrol, informasi iki ora bisa digunakake kanggo ngganti tes pelanggan kanggo mesthekake yen produk kita aman, efektif, lan marem kanggo aplikasi tartamtu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita