page_banner

Kabar

Kepiye cara nggunakake sealant silikon struktural ing cuaca suhu dhuwur?

Kanthi kenaikan suhu sing terus-terusan, kelembapan ing udhara saya tambah, sing bakal duwe pengaruh kanggo ngobati produk sealant silikon.Amarga ngobati sealant kudu gumantung ing kelembapan ing udhara, owah-owahan suhu lan asor ing lingkungan bakal duwe pengaruh gedhe ing panggunaan produk sealant silikon.Kadhangkala, bakal ana sawetara gelembung gedhe lan cilik ing sendi lem.Sawise nglereni, interior kothong.Gelembung ing sealant bakal nyuda viskositas struktural sealant lan nyuda efek sealing.

Urutan konstruksi sealant struktural (sealant struktural kanggo tembok tirai, sealant struktural sekunder kanggo kothong, lsp):

1. Reresik substrat

Ing mangsa panas, suhu dhuwur lan pelarut reresik molah malih, supaya manungsa waé kudu mbayar kanggo impact ing efek reresik.

2. Aplikasi cairan primer

Ing mangsa panas, suhu lan asor dhuwur, lan primer gampang dihidrolisis lan ilang aktivitas ing udhara.Care kudu ditindakake kanggo nyuntikake lem sanalika bisa sawise nglamar primer .Ing wektu sing padha, kudu dicathet yen nalika njupuk primer, jumlah kaping lan wektu primer kena hawa kudu dikurangi sabisa. , lan paling apik nggunakake botol turnover cilik kanggo dispensing.

3. Injeksi

Sawise lim disuntikake, sealant tahan cuaca ora bisa langsung ditrapake ing njaba, yen ora, kacepetan curing sealant struktural bakal suda.

4. Trimming

Trimming kudu ditindakake sanalika sawise injeksi lem rampung.Trimming nggampangake kontak antarane sealant lan sisih antarmuka.5. Rekaman lan identifikasi Sawise prosedur ing ndhuwur rampung, rekam lan label ing wektu.6. Maintenance Unsur siji kudu diobati kanthi wektu sing cukup ing kahanan statis lan ora ditekan kanggo mesthekake yen sealant struktural ngasilake adhesion sing cukup.


Wektu kirim: Apr-07-2022