page_banner

Kabar

Kemungkinan sabab lan solusi sing cocog kanggo masalah drum sealant

A. Kelembapan lingkungan kurang

Kelembapan lingkungan sing kurang nyebabake perawatan sealant alon.Contone, ing musim semi lan musim gugur ing sisih lor negaraku, asor relatif saka udhara kurang, kadhangkala malah lingering watara 30% RH kanggo dangu.

Solusi: Coba pilih konstruksi musiman kanggo masalah suhu lan kelembapan.

B. Beda suhu lingkungan gedhe (prabédan suhu banget ing dina sing padha utawa rong dina jejer)

Sajrone proses konstruksi, unit konstruksi ngarep-arep supaya kecepatan curing sealant kudu cepet, supaya bisa nyuda kemungkinan kena pengaruh faktor eksternal.Nanging, ana proses kanggo ngobati sealant, sing biasane njupuk sawetara dina.Mulane, kanggo nyepetake kacepetan curing saka lim, personel construction biasane nindakake construction ing kahanan construction cocok.Biasane, cuaca (utamane suhu lan kelembapan) dipilih kanggo konstruksi ing suhu sing stabil lan cocok kanggo konstruksi (diketahanake ing suhu lan kelembapan tartamtu kanggo wektu sing luwih suwe).

Solusi: Coba pilih mangsa lan wektu kanthi prabédan suhu cilik kanggo konstruksi, kayata konstruksi mendhung.Kajaba iku, wektu ngobati sealant tahan cuaca silikon kudu cendhak, sing uga bisa mesthekake yen sealant ora bakal dipindhah dening pasukan eksternal liyane sajrone proses ngobati kanggo nyebabake lem kasebut bulge.

C. Bahan panel, ukuran lan wujud

Substrat sing diikat dening sealant biasane kaca lan aluminium.Substrat iki bakal nggedhekake lan kontrak karo suhu amarga owah-owahan suhu, sing bakal nyebabake lem kena regangan kadhemen lan tekanan panas.

Koefisien ekspansi linier uga disebut koefisien ekspansi linier.Nalika suhu zat padhet diganti 1 derajat Celcius, rasio owah-owahan dawa nganti dawa ing suhu asli (ora kudu 0 ° C) diarani "koefisien ekspansi linier".Unit punika 1/℃, lan simbol punika αt.Définisi αt=(Lt-L0)/L0∆t, yaiku, Lt=L0 (1+αt∆t), ing ngendi L0 minangka ukuran awal bahan, Lt minangka ukuran materi ing t ℃, lan ∆t minangka Bedane suhu.Minangka ditampilake ing tabel ndhuwur, sing luwih gedhe ukuran saka piring aluminium, luwih ketok fenomena bulging saka lim ing peserta lim.Deformasi gabungan saka piring aluminium berbentuk khusus luwih gedhe tinimbang piring aluminium sing rata.

Solusi: Pilih piring aluminium lan kaca kanthi koefisien ekspansi linier cilik, lan mbayar manungsa waé khusus kanggo arah dawa (sisih cendhak) saka lembaran aluminium.Konduksi panas sing efektif utawa proteksi saka piring aluminium, kayata nutupi piring aluminium kanthi film sunshade.Skema "ukuran sekunder" uga bisa digunakake kanggo konstruksi.

D. Pengaruh saka pasukan njaba

Bangunan dhuwur rentan kanggo pengaruh saka muson.Yen angin kenceng, bakal njalari lem weathering mundak.Umume kutha ing negara kita ana ing zona monsoon, lan bangunan tembok tirai bakal rada goyang amarga tekanan angin njaba, sing nyebabake owah-owahan ing ambane sendi.Yen lim ditrapake nalika angin kuwat, sealant bakal bulge amarga pamindahan saka piring sadurunge rampung nambani.

Solusi: Sadurunge nglebokake lem, posisi lembaran aluminium kudu dibenerake sabisa.Ing wektu sing padha, sawetara cara uga bisa digunakake kanggo ngurangi efek saka pasukan njaba ing sheet aluminium.Dilarang nglebokake lem ing kahanan angin gedhe banget.

E. konstruksi sing ora bener

1. Bahan lim lan dhasar nduweni kelembapan lan udan sing dhuwur;

2. Kelet umpluk ora sengaja kegores sajrone konstruksi / ambane permukaan kelet busa beda;

3. Strip umpluk / tape pindho sisi ora flattened sadurunge ukuran, lan bulged rada sawise ukuran.Iku nuduhake fenomena bubbling sawise ukuran.

4. Kelet umpluk ora dipilih kanthi bener, lan umpluk ora bisa dadi umpluk kapadhetan rendah, sing kudu tundhuk karo spesifikasi sing cocog;

5. Kekandelan ukurane ora cukup, tipis banget, utawa kekandelan ukurane ora rata;

6. Sawise substrat splicing wis Applied, lim ora solidified lan dipindhah rampung, nyebabake pamindahan antarane substrat lan mbentuk blisters.

7. Lem adhedhasar alkohol bakal bulge nalika ditrapake ing srengenge (nalika suhu permukaan substrate dhuwur).

Solusi: Sadurunge pambangunan, priksa manawa kabeh jinis substrat ana ing kahanan konstruksi sealant tahan cuaca, lan suhu lan kelembapan ing lingkungan uga ana ing kisaran sing cocog (kondisi konstruksi sing disaranake).

2
1

Wektu kirim: Apr-07-2022