page_banner

Kabar

Shanghai Siway bakal rawuh ing 28th Windoor Facade Expo

China minangka negara kanthi jumlah bangunan anyar paling gedhé ing donya saben taun, kira-kira 40% saka bangunan anyar ing donya saben taun.Wilayah pemukiman China sing ana luwih saka 40 milyar meter persegi, sing paling akeh yaiku omah kanthi energi dhuwur, lan konsumsi energi kaping telu tinimbang negara maju.Kacarita mung udakara 15% saka meh 1 milyar meter persegi bangunan anyar ing China sing wis entuk standar karbon rendah saben taun.Rencana nasional 12th Lima taun ngusulake supaya industri konstruksi kudu ningkatake bangunan ijo lan konstruksi ijo, lan ngupayakake ngoptimalake struktur lan mode layanan kanthi bahan bangunan lan teknologi informasi.Ing pungkasan Rencana Lima Taun kaping 12, konsumsi energi saben unit tambah nilai ing proses konstruksi produk konstruksi China bakal dikurangi 10%, lan proyek anyar kudu memenuhi standar hemat energi nasional.

Wiwit taun 1995, Windoor Facade Expo wis ngancani Jianmei, Fenglu, Xingfa lan perusahaan liyane kanthi dodolan taunan luwih saka 5 milyar sajrone 28 taun.Iki minangka pangadeg pameran lawang, jendela lan tembok tirai, lan uga promotor pasar inovasi industri.Lan saiki wis dadi acara industri sing kudu dirawuhi sing nyambungake arsitek, tukang bangunan, kontraktor, manufaktur, pangembang real estate lan pedagang karo pemasok lan manufaktur, nampilake lawang lan jendhela, hardware, profil aluminium lan aluminium, produk lan solusi paling anyar kanggo profil.Panel fasad, peralatan lan piranti, sealant lan adhesives, omah pinter lan Furnitur aluminium saka Asia lan sak donya.

Since 1995,Windoor Facade Expo has been accompany Jianmei, Fenglu, Xingfa and other enterprises with annual sales more than 5 billion

Informasi Pameran

Tanggal: Maret.11-13 Maret 2022

Panggonan: Poly World Trade Expo Museum, Guangzhou, China

SiwayBooth: 9B32


Wektu kirim: Apr-07-2022